TFF, PDKF HOPASPORA CEZA YAĞDIRDI

TFF Artvin Hopaspor İnegöl Kafkas karşılaşmasının son dakikasında yaşanan olaylar nedeniyle tek taraflı olarak Artvin Hopaspor sahasını 5 karşılaşma seyirciye kapattı.

SPOR 3.12.2023 10:11:47 451 0
TFF, PDKF HOPASPORA CEZA YAĞDIRDI

Hayati Akbaş

HOPA- TFF Artvin Hopaspor İnegöl Kafkas karşılaşmasının son dakikasında yaşanan olaylar nedeniyle tek taraflı olarak Artvin Hopaspor sahasını 5 karşılaşma seyirciye kapattı.

Karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle TFF tarafından PDKFna sevk edilmesi ardından alınan kararlarda açıklandı. PDKF Artvin Hopa spora 5 karşılaşma seyircisiz oynama ve 140.000 TL. de para cezası verdi.

PDKF kararında şu ifadelere yer verildi. “Artvin Hopaspor Kulübünün, 26.11.2023 tarihinde oynanan Artvin Hopaspor–İnegöl Kafkas Spor Kulübü TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 Resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 140.000.-TL Para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Artvin Hopaspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İhtar Cezası ile cezalandırılmasına”.

PDKF kararlarına sert tepki gösteren Artvin Hopaspor taraftarları orta hakemin haksız kararına haklı tepki gösteren Hopa spora verilen bu cezanın çok ağır olduğunu ifade ederek “Hakeme ceza verildimi, sahaya giren İnegöl Kafkas spor yöneticilerinin hakemi ablukaya alarak kararından vazgeçirmelerine TFF neden sessiz kaldı. Hopaspor haklı pozisyonda iken bir anda haksız pozisyona düşürüldü. Yönetim bu karara itiraz etmelidir” diye konuştular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI