Tarih: 02.07.2014 18:38

Tablolar görücüye çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde, Rize Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan yağlıboya resim sergisine, Rizeli vatandaşlar ve Rize`deki bir çok okullarda öğrenim gören öğrenciler büyük bir beğeniyle yoğun ilgi gösterdiler.

Rize Halk Eğitim Müdürlüğü ressamlarından, Rizeli kadın ressam Arzu ARSLAN, 'İsmail Kahraman Kültür Merkezi Sergi salonunda bir hafta boyunca, 'Fırçaların Ahenki Resimlere Dönüştü' adı altında, Rize Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından açılan bu yılkı resim sergimiz, yaklaşık 50 kursiyerimizin 125 tabloyu sanat severlerin beğenisine sunmuş olduk.

Öğrencilerimin bir çoğunun ilk resimleri ve heryaş gurubu ile yapmış olduğum çalışmalarımız olmasına rağmen tabloların çoğunluğu sergimizi gezenler tarafından bir hayli beğenildi. Gerek açılışımıza, gerekse şahsıma ve kursiyer öğrencilerime sağlamış oldukları katkı ve kolaylıklardan dolayı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Yılmaz`a, Halk Eğitim Müdürü Osman Bahri Gülal`a, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İdris Altuntaş`a, İş Adamı Şaban Ali Razioğlu ve Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu`ya şahsim ve kursiyer öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.' dedi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —