Smart Holding Çayelispor, 79 yıl sonra gelen Şampiyonluğa Hazırlanıyor

Smart Holding Çayelispor, 79 yıl sonra gelen Şampiyonluğa Hazırlanıyor

SPOR 27.04.2024 10:13:00 517 0
Smart Holding Çayelispor, 79 yıl sonra gelen Şampiyonluğa Hazırlanıyor

ALİ AKYILDIZ

Bal liginde Şampiyonluğa yaklaşan Smart Holding Çayelispor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Şevki Tonyalı yazarımız Ali Akyıldız’a özel açıklamalarda bulundu.

Başarının mimarlarından olan Çayelispor Kulüp Başkanı Engin Sofu, yaptığı açıklamada özetle şu ifadelere yer verdi.

‘BU HİKAYENİN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Bu hikayenin baş kahramanlarından bahsederek sözlerime devam ediyorum. Bu oluşumun ve gücün, bu şampiyonluğun, en büyük kahramanı Eyüp Rizeliler derneği başkanı ve ayrıca kulübümüzün onursal başkanı Mehmet Yazıcı’ya aittir. Onun sayesinde güç elde ettik. Onun sayesinde insanlarla tanıştık, kendisi Smart Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Halil Demirdağ ile tanıştırdı. Allah razı olsun. Şehrinin takımına sahip çıkarak finansal destek sağladı. Bu süreçte bize 3 yıl destek sağlayan ilçemiz Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiifrçi’ye de teşekkür ederim. Onun dışında bizler, yönetim, teknik ekip ve sporcularımız inandık, savaştık ve mücadele ettik. Sonuç buraya kadar geldi. Bu şampiyonluğu Çayelilere armağan ediyorum, Rizelilere armağan ediyorum, sporu seven herkese armağan ediyorum.

‘ÇAYELİ’Yİ SPOR KENTİ YAPMAK İSTİYORUZ’

Burada Mehmet Yazıcı’nın bizden bir isteği oldu. Kendisi bütün gençleri sporun içerisine çekmek istiyor. Gençlerin sporun içine çekerek bütün bağımlılıklardan uzaklaştırmaktır. Esas amacımız budur. O yüzden burada kadın ve erken voleybol takımı masa tenis takımı, Kik boks takımımız var. Sadece futbol değil, tüm branşlarda Çayeli’mizi spor kendi yapmaya çalışıyoruz.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı ise yaptığı açıklamada şunları söyledi.

‘ZAFERE 3 HAFTA KALDI’

3 Hafta kaldı. Bu hafta bay geçtik. Son iki haftaya giriyoruz. Matematiksel olarak rahatlamak istiyorsak gerçek manada şampiyon olduk diyorsak, iki maçtan mutlaka birini almak gerekiyor. Bunu derken bu aşamadan sonra temkinli olmak zorundayız. Yani oldubitti ye getirmeden, biz bugün burada toplandıysak, nasıl olsa şampiyon olduk kazanacağız demek değil, olayın ciddiyetinin farkındayız. Yani en önemli maçlara nasıl hazırlandıysak, bu haftaki maça da aynı ciddiyetle hazırlanmaya gayret ediyoruz.

‘ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ’

Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Bu hafta ilan edeceğiz açıdan da 3 hafa bizim için çok önemlidir. Onun için futbolcu kardeşlerime şunu söyledim. Bundan sonra yenilmeyeceğiz. Hiç yenilmeyeceğiz.

‘BU ANI YAŞAMAK İÇİN 79 YIL BEKLENDİ’

79 yıldır ilk kez Çayelispor’a şampiyonluğunu nasip ediyor. İnanarak, kazanarak ve alın teriyle canla başla çalışarak, mücadele ederek 3.lige çıkma yolunda çok büyük bir avantaj yakalamış ve bu da camiada büyük bir heyecana neden olmuş, onu yaşamayı Allah bize nasip etti. Edecek inşallah. Onun gururu içerisinde yaşamaya da devam ediyoruz.

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI