Şevki Tonyalı Çayeli’nde Tarih Yazıyor

TFF Bölgesel Amatör lig 10.grupta mücadele eden Rize ekibi Smart holding Çayelispor, yeni hocası Şevki Tonyalı ile 5’te 5 yaparak lider oldu.

SPOR 4.12.2023 10:39:04 482 0
Şevki Tonyalı Çayeli’nde Tarih Yazıyor

TFF Bölgesel Amatör lig 10.grupta mücadele eden Rize ekibi Smart holding Çayelispor, yeni hocası Şevki Tonyalı ile 5’te 5 yaparak lider oldu.

13 takımın mücadele ettiği lige kötü başlayarak alttan 3 puanla 4.sıraya kadar düşen Çayelispor, hoca değişikliğine gitti.

Şevki Tonyalı’nın göre gelmesiyle adeta şaha kalkan takım, 5 karşılaşmayı da kazanıp 18 puan toplayarak haftayı lider tamamladı.

Son karşılaşmasını evinde Palandöken Belediyespor ile oynayan Çayelispor, Şevki hocayla 5-1 kazandı. Bu sonuçla da 5’te 5aptı.

Şevki Tonyalı göreve geldikten sonra, Bulancak, Rize İl Özel İdaresi, Bayburt, Kars ve son olarak ta Erzurum Palandöken’i yenerek adeta ilçede tarih yazıyor.

Palandöken karşılaşması sonunda Çayeli İlçe Stadında Muhammed Bozkurt’un sorularını cevaplayan başarılı Teknik Direktör Şevki Tonyalı,” çok iyi bir ekibiz. Çayeli halkı, yönetim ve sporcularımızla güzel bir hava yakaladık. Sonuçlara da bu yüzden yansıdı” dedi.

Şevki Tonyalı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi. “Benden önce takımım İlk üç haftada bir galibiyet iki mağlubiyet almıştı. Bu sonuçlardan sonra Mikail Üzümcü hocam istifa etmişti ve biz 4.hfta göreve geldik; sırası ile Bulancak, Rize il özel idare, Bayburt, Kars ve son olarak Erzurum Palandöken’i mağlup ederek 5 te 5 yaparak liderliğe yükseldik. Üç puan ile alttan 4. Sırada aldığımız takımı şimdi 18 puan ile liderliğe taşıdık. Emeği geçenlere ve bize destek olanlara, sporcularıma, yönetime ve Çayeli dahil bölgeden gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz; ve yolumuza devam ediyoruz”

Çayeli Spor Yönetimi Basın sorumlusu Abdülkerim Sarı ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. Hafta içinde yaptığım açıklamada söylediğim gibi bu ligde kolay rakip ve kolay maç yok. Genel olarak baktığımızda Şevki TONYALI hocamızın gelmesinden sonra takımımız kendini buldu. Bu yıl her zaman belirttiğim bir şey var çok karakterli ve yetenekli bir futbolcu grubumuz var. Sezon başından beri sakatlıklardan çok sıkıntı çeksek de dakika alan her futbolcumuzun takıma katkı vermesi en büyük avantajımız oldu.”

Sar, “Hocamızla 5 te 5 yaparak geçen hafta ortak olduğumuz zirvede bu haftayı lider kapattık. Tüm ekibin emeğine sağlık. Buradan Çayeli halkımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Çayeli Halkı ve Çayeli Meydan Taraftar Grubumuz takımının arkasında itici güç olmaya devam ediyor. Bu maç bizim için geride kaldı. Bugünden itibaren gelecek hafta ki Arsin İdmanyurdu maçını düşünmeye başladık. Her maçı tek tek final olarak görüyoruz ve o inanç ve disiplin ile mücadele ediyoruz.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI