Rize'ye Bakanlardan Geçmiş Olsun Ziyareti

Rize'ye Bakanlardan Geçmiş Olsun Ziyareti

YÖREDEN HABER 20.09.2025 17:12:00 1026 0
Rize

Rize - Rize'de yaşanan sel ve heyelan felaketlerinin ardından yaraları sarmak ve incelemelerde bulunmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberlerindeki üst düzey heyetle birlikte Rize'ye geldi.

Rize-Artvin Havalimanı'na iniş yapan bakanları, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ve il protokolü üyeleri karşıladı. Heyette ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan da yer aldı.

"Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Sahadayız"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Uraloğlu, bölgedeki tüm ekiplerin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatı en kısa sürede normale döndürmek için gece gündüz çalıştığını belirtti.

Uraloğlu, "Yaraları sarmak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatı en kısa sürede normale döndürmek için tüm ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Devletimizin tüm imkânlarıyla sahadayız" ifadelerini kullandı. Uraloğlu mesajını, "Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Rizeli kardeşlerimize geçmiş olsun" dilekleriyle sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler: ' Bakanlardan Geçmiş Olsun Ziyareti

Rize Köy Muhtarları Çalıştayı Başladı

PAZAR'DA CUMHURİYET COŞKUSU: 102. YIL BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KUTLANDI

Rize Ticaret ve Ekonomi Zirvesi'nden Lojistik Vurgusu

Çamlıhemşin’de DSİ Çalışmaları Sürüyor

RİZE İYİDERE LOJİSTİK LİMANI’NDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

PAZAR TSO'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI KIŞ DESTEĞİ