RİZE’DE SAĞANAK YAĞIŞIN YOL AÇTIĞI AFETLERE MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

RİZE’DE SAĞANAK YAĞIŞIN YOL AÇTIĞI AFETLERE MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

YAŞAM 24.09.2025 09:18:00 607 0
RİZE’DE SAĞANAK YAĞIŞIN YOL AÇTIĞI AFETLERE MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

RİZE - Rize İl Özel İdaresi, 19-20 Eylül tarihlerinde meydana gelen yoğun yağışlar sonrası bölgede oluşan olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre, sağanağın yol açtığı afetler nedeniyle 9 ilçedeki 37 köyde müdahale faaliyetleri yürütülüyor. Ekipler, 98 iş makinesi ve 107 personel ile sahada aralıksız olarak çalışıyor.

Müdahale çalışmalarının yanı sıra, hasar tespit ekipleri de devreye girdi. 9 araç ve 37 personelden oluşan ekipler, afet bölgelerinde taramalar yaparak zararları tespit ediyor.

Rize İl Özel İdaresi’nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Hizmet İçin Varız" sloganıyla çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

 

Rize Grubu’nun 200’üncü Buluşması Ankara’da Rekor Katılımla Gerçekleştirildi

DOKAP Başkanı Gültekin’den Pazar Belediye Başkanı Çakır’a Ziyaret

111 YILLIK 'ISLAH' REÇETESİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: RİZE'NİN DERELERİ İÇİN TARİHİ UYARI

AK Parti Rize Teşkilatı Üye Artışında Türkiye Birincisi Oldu

AK Parti Rize Teşkilatından Kızılay’a Ziyaret