Rize'de Mini Atletizm Şenliği

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm İl temsilciliği tarafından bu yıl ilk defa organize edilen Anaokulları 5 yaş sınıflar arası Atletizm etkinliği düzenlendi.

SPOR 10.05.2024 08:55:00 210 0
Rize

Şenol Birol Merkez Futbol sahasında gerçekleştirilen Atletizm etkinliğine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Denizciler Anaokulu ve Merkez Anaokulundan toplam 100 yakın 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencileri yarıştıkları parkurda oldukça mutlu oldular.

Etkinliğe Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ve Atletizm İl Temsilcisi Kerem Kalkan, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, anasınıfı öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İl Müdürü Öztürk “ Atletizm il temsilcimiz ve Spor Müdürlüğümüzün ilk kez hayata geçirdiği bu organizasyon ana sınıfı öğrencilerimizin doyasıya eğlendiklerine şahitlik ettik. Çocuklar daha önce bilmedikleri birçok oyunu oynama fırsatı buldular. Komplekste kurulan çeşitli oyun alanlarında, bayrak koşusu, uzun atlama, kısa mesafe koşusu, engelli koşu, zig zag koşu, balon taşıma, çember taşıma gibi birçok oyuna katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler ve oyunlarla kabiliyetlerini keşfetme fırsatı yakaladılar. Çocuklarımızı spora teşvik etmek, yenmeyi ve yenilmeyi öğrenmeleri, farklı ve güzel bir etkinlik geçirmelerini istedik. Bundan sonraki süreçte de bu şenliği geleneksel hale getirip daha büyük kitlelere yayarak elimizden geldiğince çocuklarımıza sporu sevdireceğiz. İl temsilcimize ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

 


Anahtar Kelimeler: rize'de mini atletizm şenliği
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI