RİZE’DE HELİKOPTERLİ SİMİLASYON HİZMETE AÇILDI

Rize Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında bulunan sosyal tesisinin terasına yerleştirdiği helikopter maketiyle vatandaşlar, VR gözlükler ve 360 derece çekilen özel videolarla şehrin turistik mekanlarını görebiliyor.

GÜNDEM 18.11.2023 11:49:58 111 0
RİZE’DE HELİKOPTERLİ SİMİLASYON HİZMETE AÇILDI
Meydan içerisinde Rize Belediyesi tarafından kurulan sosyal tesisle birlikte şehre gelenler çaylarını içtikten sonra Rize'nin turizm noktalarını helikopterle izleyebiliyor.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Rize Şehir merkezine gelen vatandaşların ve şehir dışından gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk önce helikoptere binerek kentte gezmek istedikleri noktaları önceden görerek rotalarını belirleyebiliyor. 12 koltuklu helikopterde vatandaşlar 7 dakikalık Rize turuna çıkıyor.
“Şehir”, “Doğa” ve “Spor” isimli 3 farklı tur seçeneği sunulan gösterimde Çay Çarşısı, Deniz Feneri, Rize-Artvin Havalimanı, Isırlık, Kale, Meydan, Müze, Paraşüt, Alipaşa, Ziraat, Ayder, Amlakit, Avusor, Elevit, Huser, İkizdere, Taşköprüler, Zilkale, kampçılık, rafting, salıncak, zipline, snowboard gibi bir çok farklı mekan ve aktivite ziyaretçilerle buluşuyor.
Kaynak: Belediye Basın Bürosu.
Fotoğraflar: Samet Kalender

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI