Rize Yaylalarında SON Bahar Şenliği yaşanıyor

Rize Yaylalarında SON Bahar Şenliği yaşanıyor

YAYLALARIMIZ 17.10.2023 10:35:17 321 0
Rize Yaylalarında SON Bahar Şenliği yaşanıyor

Doğasıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerini her mevsim ağırlayan Rize Yaylaları, şimdi de 'SON' Bahar mevsiminin renkli görüntüleriyle ziyaretçilere görsel şölen sunuyor.

Birçok yerli film ve dizilerin çekimlerinin yapıldığı Çamlıhemşin ilçesine bağlı yapay göleti ile tanınan bin 800 rakımlı Badara Yaylasında SON Baharın güzellikleri yansıyor.

Ekim 2023 ayının 16’sında Badara Yaylası âdete renk cümbüşüne dönüştü. Yaylada İşletmecilik yapan Fatma Keskin o anları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

2023 Sezonunun güzel geçtiğini söyleyen İşletmeci Fatma Keskin, “Yerli yabancı birçok turist yaylamızı ziyaret etti. Son yılların en güneşli ve sisin az olduğu bir yaz geçirdik. İl dışından her hafta gelen turların çoğu vedalaştılar. Son günlerde fotoğraf ve doğaseverler sonbahar fotoğrafları çekmek için geliyorlar. Şu an muhteşem bir görsel var Badara’da. Bu durumun 10 gün daha devam edeceğini düşünüyoruz. Tabi kar yağmazsa. Henüz yayladaki hayvanlarda göç etmedi. Bu güzellikleri bırakıp gitmekte istemiyoruz” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI