RİZE DİYANET-SEN DEN NAYLA HEDİYESİ.

Rize Şubesinden Genel Merkeze Hayırlı Olsun Ziyareti‏.

EĞİTİM 2.12.2013 09:40:40 185 0
RİZE DİYANET-SEN DEN NAYLA HEDİYESİ.



Rize Şube Başkanı Recep Şafak, Başkan Vekili Harun Güney, Mali İşler Sorumlusu Abdullah Dokumacı , Üst Kurul Delegesi Galip Gundoğar Diyanet-Sen Genel Merkez binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Merkeze çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Recep Şafak ' toplumun değerlerini sahiplenen, çalışanların daha verimli olmaları yolunda çalışmalar üreten Diyanet-Sen, şubeler nezlinde de başarımıza moral olmaktadır. Ankara'daki binamızın kendimize ait olması örgütlü yapımızın bir ürünüdür dedi.


Yapılan çalışmaları dinleyen Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar; biz üyelerimize genel merkez binamızın sözünü vermiştik, yaptığımız çalışmalarla bu güne kadar sözümüzü her konuda tuttuk. Değerlerimizi, üyelerimizin haklarını en güzel şekilde korurken,şubelerimizin de başarılarını dinlemek bizi mutlu etmektedir dedi.


Yapılan ziyarette Karadeniz bölgesine has olan Nayla ev biblosu Genel Başkan Mehmet Bayraktutar'a taktim edildi.
 
Anahtar Kelimeler:

Rizeli Yazar Sonay Atabey Can'dan Yeni Bir Edebiyat Eseri

7'DEN 70'E HER YAŞ RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Bayburt’tan Bilim Dünyasına Yeni Bir Çiçek