Rize'den Mardin köyüne uzanan yardım eli

İsminin öne çıkmasını istemeyen iş insanı yardımsever vatandaş Mardin Derik Çadırlı köyündeki çocuklara yardım eli uzattı.

YAŞAM 18.09.2023 19:16:33 320 0
Rize

Haber:Dilek ONAY CAN

İsmini vermek istemeyen Rizeli iş insanı yardım elini Mardin Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar’ın aracılığıyla Mardin Derik Çadırlı Köyüne uzattı.

Mardin Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar yaptığı açıklamada,Bugünkü iyilik duraklarının Mardin Derik Çadırlı Köyü olduğunu söyleyerek; “Hepimizin emaneti Olan çocuklarımızın yüzüne bir tebessüm gülücük katabilmek İçin, çocuklarımıza Rize’den İsmini vermek istemeyen iş İnsanı bize göndermiş olduğu kıyafetleri hediye ettik. Çocuklarımız inanılmaz mutlu oldu.onlar bizim gelecek nesillerimiz. Allah’ın İzniyle bu can bu bedende olduğu müddetçe bu mücadele devam edecek. Köydeki okul müdürüz ve hocalarımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Mardin Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği ailesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.emeği,desteği geçen herkesten Allah Razı Olsun .Ne demiştik; Bir Olacağız, birlik Olacağız, birlikte başaracağız. Çünkü biz birlikte güçlü bir Türkiye’yiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI