RİBEGEM’DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından okullarda kitap okuma etkinlikleri düzenleniyor. Faaliyet kapsamında gençlerde okuma alışkanlığının kazandırılması hedefleniyor.

EĞİTİM 7.04.2023 11:18:10 427 0
RİBEGEM’DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Yapılan açıklamada ; İlk olarak RİBEGEM’in okul temsilcileri tarafından “Kitap Okuma Halkası” etkinliğine katılmak isteyen öğrenciler ve okunmak istenen kitaplar belirleniyor. Yaklaşık 100 öğrencinin katılımı ile belirlenen Cengiz Aytmatov’un Gün Olur Asra Bedel isimli kitabı okunarak guruplar halinde tahlili yapılıyor.'ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Rize Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz olarak dağıttığı kitaplar okunarak, guruplar halinde kitap üzerinde konuşmalar ve tahliller gerçekleştiriliyor.

Etkinliğin ise belirlenen program dahilinde arttırılarak devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:

Pazar Ziraat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Öğretim Yılı Kontenjanları Belirlendi

Kazakistan Rektörü’nden RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a Ziyaret

Rizeli Yazar Sonay Atabey Can'dan Yeni Bir Edebiyat Eseri

7'DEN 70'E HER YAŞ RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI