Rektörü Ziyaret ettiler.

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Uzun ile Hızır Tonyalı hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Rektö

GÜNDEM 26.09.2022 13:48:19 61 0
Rektörü Ziyaret ettiler.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince RTEÜ Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

BAŞKAN BASA VE MYO DERNEĞİ REKTÖR YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Uzun ile Hızır Tonyalı hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Rektör Prof.Dr. Yusuf Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaregtte Rektör Yılmaz, Pazar Ziraat Fakültesine çok önem verdiğini dile getirdi. Fakülte için çok güzel projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Rektör Yılmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve MYO dernek üyelerine teşekkür etti.

Rektör Yılmaz, Pazar heyetine birlikte çalışmayı ve var olan sorunları ortadan kaldırmak için de ortak hareket etmeyi de dile getirdi.

Başkan Basa ve MYO üyeleri, ilgi ve alakasından dolayı Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI