Protokol İmzalandı

RTEÜ İLE AŞKALE ÇİMENTO ARASINDA AR-GE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

YÖREDEN HABER 26.11.2025 15:34:00 109 0
Protokol İmzalandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Aşkale Çimento arasında yürütülecek olan “CPx Çimento Üretiminde Kalite ve Dayanım Geliştirme” konulu Ar-Ge projesine ilişkin sözleşme imzalandı.

HABER BAYRAM ALİ KAVALCI 

Protokolu , Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile Aşkale Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Efkan Eroğlu imzaladı.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Aşkale Çimento Trabzon Fabrikası Tesis Müdürü Halil Süngün, Aşkale Çimento Teknik Hizmetler Grup Müdürü Selim Yücel, Dijitalpark Teknokent Rize Sorumlusu Elif Cevahir Tüysüz ve projenin bilimsel yürütücüsü Mühendislik ve Mimarlık Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevgi Özen Karslı katıldı.

Bilimsel çalışmaları Üniversite tarafından yürütülecek olan projenin koordinasyonu ise Dijitalpark Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi aracılığı ile sağlanacak.

Proje;  çimento üretiminde sürdürülebilirlik hedeflerine uygun biçimde kalite standartlarının geliştirilmesi, dayanım performansının artırılması ve üretim süreçlerinin teknoloji odaklı geliştirilmesiyle daha verimli hale getirilmesini hedefliyor.

Protokol İmzalandı

ÇAYKUR 'UN YENİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANI ALİ BAŞ OLDU 

Rize Köy Muhtarları Çalıştayı'nın 3. Oturumu Yapıldı

Rize Köy Muhtarları Çalıştayı Başladı

PAZAR'DA CUMHURİYET COŞKUSU: 102. YIL BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KUTLANDI

Rize Ticaret ve Ekonomi Zirvesi'nden Lojistik Vurgusu