Tarih: 07.05.2014 19:03

Prof. Dr. Reşat KASAP`a tebrikler devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Dünya Engelliler haftası çerçevesinde kurum ve kuruluşları gezen Özel Eğitim Meslek Okulu ve beraberinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşiat KASAP`ı makamında ziyaret ettiler. Dünya Engelliler Haftası kapsamında gerçekleşen ziyaret sohbet havasında geçti.
Özel Eğitim Meslek Okulu`nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Sabri ŞEN, Meslek Eğitim Merkezi binasında hizmet veren ve 13 öğretmen ,2 idari personel, 5 adet 9`uncu sınıf, 1 adet 10`uncu sınıf olmak üzere 40 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.



Misafirlerini makamında karşılayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP; 'Ülkemizde engelli vatandaşlarımız toplumumuzun bir parçasıdır. Onları asla dışlamamalıyız. Günümüzde siz değerli eğitimci Öğretmenlerimizin vermiş olduğu eğitimle artık engelli çocuklarımız engelleri aşmış, her biri normal bir vatandaşımızın yapmış olduğu işi yapabilecek konuma geliyorlar. Çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum' dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —