Tarih: 18.10.2014 20:36

Pazarspor'a moral yemeği,Bayanlar'da sakatlık sıkıntısı

Facebook Twitter Linked-in

PAZARSPOR HENTBOL TAKIMI TARAFTARININ KARŞISINA ÇIKIYOR
Pazarspor Bayan Hentbol takımı Pazar günü saat 10.30 da sahasında Gayespor Ankara Gazete Yeni Mahalle Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak. 
Sezonun ilk iki haftasında deplasmanda oynayan Hentbol takımı bu hafta yeni kadrosu ile ilk defa taraftarının huzuruna çıkacak.

 İlk iki haftayı yenilgi ile kapatan bayanlar hentbol takımı sahasında kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.
Yönetim çağrıda bulunarak;'Bayanlar Hentbol takımını ilk maçında yalnız bırakmamak için yediden yetmişe herkesi Pazar günü saat 10,30 da Pazar spor salonuna bekliyoruz'.dedi
Tarih: 19.10.2014
Saat: 10.30
Salon: Pazar Mehmet Akif Pirim spor salonu

HENTBOL DA SAKATLIKLAR ÜZDÜ
Pazarspor Bayan Henetbol takımında dün akşam yaşanan sakatlıklar üzdü. Gayespor maçı öncesinde son hazırlıklarını yapan Hentbol takımında dün akşam üç sakatlık yaşandı. İdmanın son bölümlerinde Neşe Yılmaz, Tamara Seja Radic ve Elif Tercuman sakatlandılar. Hafif sakatlıkları bulunan Elif ve Tamara Hastanede yapılan kontrollerinin ardından evlerinde dinlenmeye çekildiler. İki oyuncunun oynayıp, oynayamayacakları maç saatinde belli olacak. Oldukça ciddi sakatlanan Neşe Yılmaz ise Ambulans ile Kaçkar Devlet hastanesine getirilirken oradan da Rize’ye sevk edildi. Hentbol takımı oyuncunun ise çekilen  MR sonucunda porcunun ayağındaki şişlikler nedeni ile teşhis konulamazken. Şişlerin inmesinin ardından yeniden MR çekilip tedavisine başlanacak.
 
       MORAL YEMEĞİ
PAZARSPOR DÜZYURT’A HAZIR
Pazarspor Düzyurt maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi. Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir’in verdiği yemeğe Yönetim kurulu üyeleri Teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan Trabzon Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı öncesi Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir,”geçen hafta aldığımız Diyarbakır galibiyeti ile moraller ve takımımızın öz güveni geldi İnşallah Pazar günü de kazanarak seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak istiyoruz.

Sezon başından itibaren takımımıza hep güvendik, ve güveniyoruz, bu hafta da kazanarak daha üst sıralara yükselmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Bu sabah yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayan Mavi, Beyazlılar sosyal tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

  


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —