Pazarspor ‘un hedefi İlk 5

Pazarspor ‘un hedefi İlk 5

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.10.2019 08:58:15 161 0
Pazarspor ‘un hedefi İlk 5

TFF 3.lig 3 Grupta Mücadele eden ve ilk galibiyetini ligin 5.haftasında Malatya Yeşilyurt BLD SPOR karşısında bu sezon ilk kez ligde gol atarak 2-1 galip gelen Pazarspor hafta sonu evinde karşılaşacak olduğu Gölcük maçında da gol ve puan bekliyor.

Pazarspor ’un teknik çalıştırıcısı Kadir Kar yaptığı açıklamalarda;

İSTANBULSPOR KUPA MAÇI

Kupa’da karşılaştığımız İstanbulspor maçı bizim açımızdan çok iyi mücadele ettiğimiz, gidişimiz açısından bir çok şeyi gördüğümüz bir müsabaka oldu. İstanbulspor iyi bir takım. PTT liginde mücadele eden takımlardan biri. Genç dinamik bir kadrosu var. Bizde bunları bile bile hazırlandık. Karşılaşmada golleri de bulduk ama oyun içinde Fatih’in sakatlığı tecrübe eksikliği orta sahada mücadeleyi istediğimiz gibi oyun kuramamamız, sonradan oyuna girenlerden tam verim alamayışımızda sonuç aleyhimize döndü. 2-2 beraberlik olunca uzatmalara gitti. Uzatmalarda da birçok pozisyonu değerlendiremedik. Gol yedik skor 3-2 oldu. Skoru çevirmek için çok mücadele ettik ama olmadı. Turu geçmek için mücadele yaptık ama son vuruşlarda başarılı olamayınca bunu başaramadık. İyi mücadeleden sonra Pazarspor alkışlarla sahayı terk etti.

YEŞİLYURT GALİBİYETİ

Yeşilyurt maçını için Pazar’a geldik. Pazar’da hazırlandık. Rakip takımın puanlama sırasındaki durumu kimseyi yanıltmasın. Bu ligin iyi ekiplerinden biridir. Karşılaşmaya iyi başladık. Kalemize ender gelen ataklardan birinde gol yedik. Golden sonra biraz bocaladık. Taktiksel değişiklikler ve oyuna aldığımız oyuncularımızın inanılmaz katkıları, gol bulmamıza etken oldu. Golü bulduktan sonra bu kez rakip panikledi. Biz daha kazanma arzusu ile oynadık.2.golü bulduk.3 Puana çok ihtiyacımız vardı. Aldığımız üç puan takımın moral motivasyonunu ve bu kulübün neler yapabileceği yanında, üst sıralara tırmanma açısından bize katkısı olduğunu biliyorduk ve 3 puan bizi rahatlattı.

BU HAFTAKİ GÖLÇÜK KARŞILAŞMASI

Antrenmanlara sahamızda başladık. Yeşilyurt maçı sonrası ana kadrodan 4 oyuncumuzun cezalı ve sakat oluşu bizi etkiler mi? Gerçi oyuna girenlerde iyi performansa gösteriyor ama biz yine de ona göre hazırlanıyoruz. Eksik oyuncularımızda aramıza katıldı. Kaptanımız Şahin Ali yok. Artık sahamızda da kazanmanın vaktinin geldiğini düşünüyoruz yönde hazırlanıyoruz. Bu hafta sahaya gelen taraftarlarımıza hem iyi oyun hem de 3 puan alarak onları da sevindirmek istiyoruz.

GOL SIKINTISI VARMI?

Gol sıkıntısı çekiyoruz gibi görünüyor ama son iki maçta 4 gol attık. Biz genç bir kadroyuz. İlk Profesyonel, ilk maçlarını oynayanlar var. Zaman ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Oyun içindeki telaş, son vuruştaki heyecan bunları zamanla yenecekler. Son iki maça baktığımızda gol atamama sıkıntımızda bitti gözüküyor. Yolumuza devam edeceğiz. Ben takımımdan son derece memnunum.

PAZAR HALKINA ÇAĞRI VE HEDEFİ

Bu çocuklara güvenin bizi yalnız bırakmayın. Biz bu takıma sıkıntı yaşatmayacağız. Tabi ayaklarımız sağlam basmaya devam edeceğiz. Her hafta üzerine koya koya 34.hafta sonunda düşündüğümüz yerde olacağız. Bizim hedefimiz ilk 5 olacaktır’ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI