Pazarspor ’da Ceviz resmi imzayı attı. Camiaya önemli mesajlar verdi

Pazarspor ’da Ceviz resmi imzayı attı. "Kariyerime yeni başarılar katmak için geldim" dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.11.2018 13:52:05 171 0
Pazarspor ’da Ceviz resmi imzayı attı. Camiaya önemli mesajlar verdi

Ali Akyıldız

PAZAR-Pazarspor’dan Adem Neboğlu’nun istifası ile boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Mustafa Ceviz Pazarspor tesislerinde resmi imzayı attı.

Pazarspor tesislerine düzenlenen imza töreninde konuşma yapan başkan yardımcısı Rıfat Uluşahin “Kamuoyunun yakından bildiği üzere Adem Neboğlu hocamızın istifasından sonra Yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız araştırmalar sonucu takımımızı en iyi pozisyona taşıyacağına inandığımız Mustafa Ceviz hocamız ile yeni bir sözleşme imzalamaya karar verdik. Geçmişi başarılar ile dolu,20 yılı aşkın bu liglerde tecrübesi olan hocamızdır. Başarılı olacağına inanıyoruz. Taraftarımız ve yönetim kurulu arkasındayız Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Yeni teknik direktör Mustafa Ceviz “ Buradan Pazarspor camiasına selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Geçen hafta başında bana Pazarspor yönetiminden hocalık teklifi geldi. Bende bu teklifi kabul ettim. Cuma günü Pazar ilçesine geldim. Maçı izledim. Pazar’ı tanımaya çalıştım. Tesisleri gezdim. Nasip olursa bugün resmi imzamızdan sonra göreve başlayacağız. Ben Pazarspor, Camiamız ve benim adıma hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖNCEKİ YILLARDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİM

“ Futbolda önceki yıllarda büyük başarılar elde ettim. Köklü bir kulüp olan, Türkiye’de özellikle Karadeniz bölgesinde çok iyi bilinen Pazarspor dönem dönem 2.lig yaşamış, dönem dönemde 3.liglerde başarılı olmuş takımı şu an için bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşımak için buradayız. Burada tüm çalışanlarla iyi bir birliktelik oluşturup sezon sonuna kadar başarılı bir sezon yaşamak istiyorum”.

Anlaşmanız sezon sonuna kadar mı? yoksa uzun sürelimi.

Bana sezon sonuna kadar anlaşma önerildi, bu seneyi yaşayalım, inşallah başarılı oluruz sezon bitince de bulunduğumuz ortama göre değerlendireceğiz. Ama şuanda bulunduğumuz ortama göre gelip gördüklerim kadarı ile ortam güzel, Sıçak bir ortam var bunu da çok net söylüyorum. Başkanımız, yönetimimiz, kulüp menejerin den çalışanlara kadar herkes çok sevgi dolu ve içten buda beni ayrıca mutlu etti.

HEYECANIM İLK GÜNKÜ GİBİ AYNIDIR

“Heyecanım ilk başlangıç gibi aynıdır. Başarılı olup, Kariyerime bir başarı da katmak istiyorum. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum. Şimdiden her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI