Pazarspor 3-Alibeyköy 1

TFF 3.lig 2 Grupra Mücadele eden Pazarspor evinde Alibeyköyspor'u 3-1 lik skorla geçti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.04.2019 18:00:45 233 0
Pazarspor 3-Alibeyköy 1
Ali AKYILDIZ
STAT; PAZAR İLÇE
HAKEMLER;Necati ŞAHİN,Halit KARACABAY,Caner Kurt,

PAZARSPOR ;16. CEYHUN DEMİRCAN,12. MEHMET ALİ KIRAN,5. TUGAY TURHAN,94. SAMET GÖKER,53. AYKUT CİVELEK,88. OKTAY GÜMÜŞ,8. MAKSUT BİRBEN,75. OZAN KARABACAK,17. MEHMET AYTEMİZ,11. OĞUZHAN BİRBEN,14. EMRE GEMİCİ

ALİBEYKÖYSPOR ;16. GÖKHAN YENİGÜN,2. UFUK ARSLAN,3. MAHMUTHAN SAMET ACAR,9. METEHAN MİMAROĞLU,11. EMRE PEHLİVAN,12. SALİH TUNAR,39. FATİH ŞERİFOĞLU,41. MEHMET MUSTAFA YILDIZAÇ,49. SUAT MEDE,50. SAFA ÇAĞLAR,53. ŞAHİNALİ TERZİ

Goller; 28 Ozan,45,68 Emre (Pazarspor) ,83.M.Erdoğdu (Alibeyköy)

Hafta içi maçında Kemerden mağlup dönen Pazarspor evinde yeniden  Alibeyköy’ü 3-1 mağlup etti.

Ligin dibinden gelip yukarılara çıkan Kaçkar’ın Mavi Şahinleri, çıta yükselterek gözünü Play_OFF potasına dikti. Ligin bitimine dört hafta kala hedefini 12 puan’a diken Şahinler istediğini alması halinde kendini Play_OFF potasında bulacak.

Kemer yenilgisinin ardından toparlanan Pazarspor Pazar Şehir Stadında göze hoş bir futbol ortaya koyarak  mücadele ederek üç gol atıp üç puan alan taraf oldu.

Maçın ilk bölümüne kontrollü başlayan Pazarspor ilk dakikalarda oyunu biraz geride kabullendi. Bu dakikalarda pozisyon bulan Alibeyköyün 11. dakikada Şahin Ali, 39. dakikada Fatih ile iki topu direkten döndü. 20. dakikadan sonra Ergün hocanın ıslığı ile toparlanan Pazarspor rakip kaleye pike yapmaya başladı. 23. ve 25. dakikada Mehmet’in iki plasesini kaleci çıkardı. 27. dakikada Oktay’ın orta sahadan araya saldığı topla kat eden Ozan kalecinin yanından topu ağlara yollayarak Şahinleri 1-0 öne geçirdi.

33. ve 41. dakikalarda Alibeyköy ataklarında kaleci Ceyhun rakibe geçit vermedi. 42. dakikada Sağ kant dan gelişen atağımızda ceza alanı içinde Ozan kafa ile Emre’nin önüne indirdi gelişine sert vuran Emre farkı ikiye çıkardı. İlk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında Alibeyköy yine etkili olan taraftı bu bölümde ve kalan bölümde rakip ataklarında kalesinde devleşen Kaptan Ceyhun önemli kurtarışlar yaptı.

Şahinler 58 de Emre, 63 de Ozan ile bulduğumuz pozisyonlarda rakip kaleci Gökhan geçit vermedi. 69. dakikada orta sahadan gelişen Pazarspor atağında Ozan ve Aykut paslaşarak ceza alanına girdiler son pası Aykut’dan alan Emre Gemici yine gelişine sert vurarak farkı üçe çıkardı. 84. dakikaya kadar her iki takım da geliştirdiği atakta kalecileri geçemedi.

70. dakikada Oğuzhan rakibe müdahalesi neticesinde Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 84. dakikada sol kanat dan gelişen Alibeyköy atağında Suat farkı ikiye indirse de beş dakikalık uzatmanın ardından Şahinler üç puanı alan taraf olarak yoluna devam etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI