Pazar'lı Maraton koşucusundan büyük başarı

35.İstanbul Avrasya Maratonuna katılan Pazar'lı Osman Paşa Vardal İlçeye Madalya ile döndü.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.11.2013 10:09:09 242 0
Pazar


17 Kasım 2013 Pazar günü İstanbul’da düzenlenen Avrasya maratonuna Pazar’dan katılan amatör koşucusu Osman Paşa Vardal büyük başarı göstererek madalya ile Pazar’a döndü.


Osman Paşa Vardal Maraton yarışına katılmak için kendisine destek veren Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’ya teşekkür etti.

Vardal Başkan Basa’yı makamında ziyaret ederek yaptığı açıklamada şunları söyledi.”50-54 yaş grubunda yabancı kökenli 600 ve Türk yarışmacılardan da 115 kişi ile toplamda 715 kişi ile birlikte 42.km yarışına katıldım.

567 göğüs numarası ile İlçem Pazar’ı temsil ettim.

Yarışma çok zorlu geçti. Birçok deneyimli koşucular arasında 15.oldum. Benim gibi bu işi amatörce yapan bir sporcu için büyük başarıdır.

Parkuru 3 saat 31 dakika 50 saniyede koştum.

Yarışma sonunda bir madalya ve yarışmaya katılma anısı olarak sertifika verdiler. Benim birçok madalyam var ama 35. İstanbul Avrasya Maratonunda aldığım madalya çok farklı oldu.

Destek veren ve tebrik edenlere teşekkür ediyorum”  

Başkan Dr.Ahmet Basa ise 'İlçemizi 35.İstanbul Avrasya Maratonunda başarı ile temsil eden Pazar'lı maratoncumuz Osman Paşa Vardal'a Pazar halkı adına teşekkür ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum'dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI