Pazar’da Temizlik Seferberliği Yapılıyor

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın da katıldığı ilçede temizlik kampanyası iki güzergâhtan şehir içine kadar devam etti.

PAZAR-RİZE 27.04.2024 12:56:00 1317 2
Pazar’da Temizlik Seferberliği Yapılıyor

ALİ AKYILDIZ

Güzelyalı mahallesinden yola çıkan gönüllü “MECİ” ler, Kirazlık Mahallesinden gelen ‘MECİ’lerle aynı noktada buluştular.

İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar’ın, temizlik kampanyasına İstanbul’dan gelerek katılması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

Pazar Sahil oto yolunun deniz kısmında bulunan yürüyüş parkurlarında oluşan otlar ve molozlar çirkin görüntüler nedeniyle zaman zaman şikâyet konusuydu. Bu görüntüleri ortadan kaldırmak için Belediye Başkanı Neşet Çakır tarafından ‘MECİ’ oluşturuldu.

Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği temizlik kampanyası Pazar ilçesinde bir de ilki yaşattı.

Güzel havada temizlik kampanyasına katılanlarında mutlu olduğu etkinliğin farklı güzergâhlarda da devam edilmesi istendi.

Zaman zaman bisiklet kullanan gençleri ile sohbet eden Başkan Çakır, onlara çevre bilinci hakkında nasihatlerde bulundu. Çevrenin temiz tutulması için destek olunmasını istedi.

Temizlik kampanyasına katılan gönüllülere ilçede esnaflık yapan iş insanı su ve meşrubat ikramında bulundu.

 


BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAKIR'IN KONUŞMASI İSTANBUL PAZARLILAR DERNEĞİ BAŞKANI MUSTAFA ATAR'IN KONUŞMASI
Veysel ATACAN
27.04.2024 13:56:01
TEMİZ BİR ÇEVREDE YAŞAMAK İSTIYORSAK ONCE KIRLETMEYECEĞİZ..

Bir düşünen
27.04.2024 14:28:09
Temizlik güzel şey. Ancak asıl yapılması gereken kirletmemeyi halka öğretebilmek. Uzun vadeli de olsa önce çocuklara sonra büyüklere eğitim şart. Köylerde bilhassa plastık pöşet ve gübre çuvalı had safhada. Çünkü bu durumun Tabiat açısından ne kadar zararlı olduğunu maalesef vatandaşımız kavrayamıyor. Çevre Müdürlükleri ve STK işbirliğine kurslar ve faaliyetler düzenlenmeli zaman zaman. İnşallah

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI