PAZAR’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

PAZAR’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI.

TEFEKKÜR 17.01.2026 11:01:00 921 0
PAZAR’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

RİZE – Rize’nin Pazar ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Kocaköprü TOKİ Camii’nde düzenlenen programda manevi sohbet yapıldı.

Pazar İlçe Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasına İlçe Müftüsü Murtaza GÜR, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından sabah namazı cemaatle kılındı ve zikir yapıldı.

Namazın ardından cemaate hitap eden İlçe Müftüsü Murtaza GÜR, “Müminin Hayatında Sabah Namazının Yeri ve Önemi” konulu sohbet gerçekleştirdi. Müftü GÜR, erken saatlerde başlayan bir günün bereketine dikkat çekerek, cami ve cemaat buluşmalarının toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti. GÜR, “Cami ve cemaat buluşmalarımızla halkımızı bir arada olmaya, manevi hayatımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Program, yapılan duaların ardından ikramla sona erdi.

Anahtar Kelimeler: PAZAR’ SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Kardeş Şehir Rize ve Artvin’den Gönüllere Dokunan Buluşma

PAZAR’DA GENÇLER TERAVİH BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Batum’un Tarihî Mirası: Orta Camii Zamana Meydan Okuyor

RİZE'DE 'SICAK' DAYANIŞMA: GENÇ GÖNÜLLÜLER ÖRDÜ, MİNİK YÜREKLER ISINDI

PAZARLI GENÇLER TERAVİHTE BULUŞTU: CAMİLER GENÇLİKLE ŞENLENİYOR

RİZE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR DESTEĞİ