Pazar’da NESTORİA Emlak Apartman ve Site Yönetimi açıldı

Rize’nin Pazar ilçesinde apartman ve site yönetimi alanında faaliyet gösterecek NESTORIA Emlak Apartman ve Site Yönetimi Şirketi hizmete açıldı.

PAZAR-RİZE 2.10.2025 20:20:00 273 0
Pazar’da NESTORİA Emlak Apartman ve Site Yönetimi açıldı

  Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazar ilçesinde, apartman ve site yönetimi alanında hizmet verecek NESTORIA Emlak Apartman ve Site Yönetimi Şirketi düzenlenen törenle açıldı.

Pazar Mahallesi Prof. Dr. Mehmet Haberal Caddesi, Atalay Apartmanı No:90-1’de (PTT yanı) gerçekleştirilen açılış töreni saat 14.00’te gerçekleştirildi.

 Törene Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, eski Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Çakır’dan Tebrik

Açılış öncesinde konuşan Pazar Belediye Başkanı NeşetÇakır, “Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Hakikaten son yıllarda Pazar’da bir atmosfer değişikliği başladı. Aşağı yukarı 30-40 tane açılış yaptık Pazar’da. Bu da çok güzel bir şey. Nedir, istihdam, iş sahasının açılması ve Pazar’ın böyle öne çıkması bizim için gurur verici bir şey. Levent kardeşimizi ve Ziya kardeşimizi tebrik ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum. İyi kazançlar diliyorum. Hepinize hayırlı uğurlu olsun, Pazar’a da hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Şirket, Levent Balmuk ve Ziya Ak’ın ortaklığında kurularak Pazar’da bu alanda profesyonel hizmet verecek ilk işletme olma özelliğini taşıyor.

“Asıl amacımız apartman ve site yönetimi”

Şirketin ortaklarından Levent Balmuk ise yaptığı açıklamada, bu işi bir yıldır hayata geçirmek için çaba gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Bu işi Pazar’da yapmak için aşağı yukarı bir yıldır bunun mücadelesini veriyoruz. Bunun altyapısı biraz zor. Zor olduğu için hukuk bölümü de lazım. Bizim kardeşimiz Ziya Ak’la beraber bu işe gönül koyduk. Kendisi hukukçu olduğu için bu işte hukuk şart, olmadan olmuyor. O yüzden beraber kafa kafaya verdik. Pazarlama kısmına biz, hukuk kısmına Ziya kardeşim bakıyor. Apartman ve site yönetimi adı altında bu işi yapıyoruz. Fakat emlak da yanına mecburen haliyle geliyor, o da devam ediyor bizde de. Onu da bilahare yapacağız, ona da devam edeceğiz. Ama bizim asıl amacımız apartman ve site yönetimi. Pazar’da bu da yok. Rize’den geliyordu, oradan buradan geliyordu ve herkes mağdur oluyordu. Biz de bununburada, kendi memleketimizin olan, bıranın evladıyız bizde o yüzden ‘biz yapalım, biz edelim, herkese yardımcı olalım’ amacıyla başladık. Çok da fazla bir şey de almıyoruz. Ücretlerimiz de uygun, fiyatlarımız da uygun. Yani ‘bir şey kazanmıyoruz’ desek yeridir. Sadece biz kendimizi burada tanıtalım, bir yürüyelim, bir ilerleyelim. Ondan sonrasına, 2 sene sonra, 3 sene sonra bakalım ne oluyor, ne olmuyor, ondan sonrasına da karar vereceğiz.”

‘’Huzurlu bir ortam sağlama namına bu işe girdik’’

Diğer ortak Ziya Ak ise ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

“İlçemizde bir ilki başardık ve başlattık. Uzun zamandır üzerinde düşündüğümüz, planladığımız bir çalışmamızdı. Çalışma alanlarımız emlak, apartman ve site yönetimi. Bu bilhassa apartman ve site yönetimini daha profesyonel, daha bilinçli, hukuki ve cezai sorumluluğunu üstlenerek, o riski alarak bu işe girdik. Binaları artık daha kontrollü, daha temiz, daha düzgün, şirketimizin isminde de anlaşılacağı üzere huzurlu bir ortam sağlama namına bu işe girdik. Çaba sarf ediyoruz. İlçemizde istihdam yaratacağız, oluşturacağız, çabalıyoruz.”

Pazar’da NESTORİA Emlak Apartman ve Site Yönetimi açıldı

“Mendil 10 TL, Bak Çalma Yakalanaçan”

Başkan Çakır’dan Vatandaşlara Çağrı: “Suyu Ekonomik Kullanalım”