Pazar’da 23 Nisan Coşkusu Meydanlara Taşındı

Pazar’da 23 Nisan Coşkusu Meydanlara Taşındı

PAZAR-RİZE 23.04.2024 16:28:00 657 0
Pazar’da 23 Nisan Coşkusu Meydanlara Taşındı

ALİ AKYILDIZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yıl kutlamaları Pazar ilçesinde dolu dolu yaşanıyor

Sabah Saat; 10.00 Protokol ziyaretlerinin gerçekleşmesinin ardından, 10.30’da meydanda Çelenk sunumu ve ardından saygı duruşundan sonra İstiklal marşı okundu.

Daha sonra Mehmet Akif Prim Kapalı Spor Salonunda Saat 11.00’deki kutlamalarda, adeta salonda yer kalmadı. Okul öğrencilerinin gösterileri izleyenleri mutlu etti.

Dolu dolu geçen salon kutlamalarının akabinde bu kez Pazar Belediyesi’nin ilk kez organize ettiği meydan kutlamalarına ise yoğun bir ilgi oldu.

7’den 70’e katılımın olduğu meydan kutlamalarında en çok mutlun olanlar ise çocuklar ile veliler oldu. Mutluluklarına ortak olan Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, çocuklar ve velileriyle bolca eğlendi. Ardından ise yaptığı açıklamada özetle şu ifadelere yer verdi.

“Bugün 23 Nisan Çocukların bayramını canı gönülden kutluyorum. Çocuklarımız bu etkinliği bekliyorlardı. Ve bugün Pazar ilçesi olarak Bayramı sabahtan bu yana coşku ile kutluyor. Meydandaki törende palyaçolar, yüz boyama, Halat çekme, çuval yarışı etkinlikleri yanında  birde bunlara pamuk şeker dağıtıldı ve çok mutlu oldular.Bundan sonra bayramları Pazar halkı ile hep birlikte yaşayacağız.” dedi


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI