Pazar’da Şenlik Başlıyor

4 yıl önce başlayan ve 2023 Ağustos ayının 21’inde 4.sü yapılacak olan Pazar Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

KULTUR-SANAT 13.08.2023 10:22:44 449 0
Pazar’da Şenlik Başlıyor

“Kalbimizin Kıyısından” sloganı ile 4 yıl önce başlatılan ve ilçe halkı ile ilçe dışındaki Pazarlılarında destek ve ilgisi ile her geçen gün gelişip, büyüyen şenliğin 4.sü de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlikte, İlçenin tarihi ve kültürü ile ilgili de görüş ve düşünceler yer alacak. Yöresel sanatçılar, Yazarçizerler, siyasiler, ilçemiz patenti taşıyan değerli kişiler tarafından kaybolmaya yüz tutan kültür değerlerimizin de ele alınıp tartışılacağı etkinlikle ilçede farklı bir gün yaşatılarak dolu dolu kutlanacak.

21 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Çocuk Etkinlikleri, Köy, Mahalle Şenlikleri, İmza Günleri, Forumlar, Söyleşiler ve Konser ’inde yer alacağı şenlik 21 Ağustos 2023 Pazartesi Saat; 13.00’te Pazar Belediye Hizmet Binası önünden buluşularak meydana yürüyüşle başlayarak, Aynı gün, meydanda Çocuk Etkinlikleri, Panel, Çay’ın ve ÇAYKUR’un Geleceği, Mahalle Etkinlikleriyle devam edecek.

22 AĞUSTOS SALI

22 Ağustos 2023 Salı günü, Söyleşi ve imza, Panel ’de Lazcayı yaşatmak, Köy Etkinlikleriyle devam edecek.

23 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

23 Ağustos Çarşamba günü ise Sahilimize sahip çıkıyoruz, Nasıl bir kent, nasıl bir çevre, mahalle etkinliğiyle sürecek.

24 AĞUSTOS PERŞEMBE

24 Ağustos Perşembe ise Gençler nasıl bir Pazar istiyor, Tarihsel mirasımız 4 gözlü köprü, Mahalle etkinlikleriyle adeta dolu dolu bir gün yaşanacak.

25-26 AĞUSTOS CUMA/CUMARTESİ

25 Ağustos Cuma günü Kadınlar nasıl bir Pazar istiyor, Tarihsel mirasımız Kız kulesi ve Köy Şenliği ile devam edecek olan etkinlik 26 Ağustos Cumartesi günü ise Nasıl bir yerel yönetim, Konser ile devam edip son gün olan 27 Ağustos 2023 de ise Sağlığın ölümü ve Meydandaki konserle sona erecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI