Pazar Örnek Köyü İftar da bir araya geldi

RİZE'NİN PAZAR İLÇESİ ÖRNEK KÖYÜ CAMİSİNDE İFTAR BEREKETİ

TEFEKKÜR 7.04.2024 17:29:00 822 1
Pazar Örnek Köyü İftar da bir araya geldi


Ramazan ayı öncesinde her hafta Cuma namazından sonra çorba ikram edilen Rize'nin Pazar ilçesi  Örnek Köy Merkez camisinde, Ramazan ayı bereketi ile geldi.


Ramazan ayı boyunca camide düzenlenen, her gün 50 kişiye ,Köy halkı tarafından hazırlanarak sunulan iftar yemeği ikramı yapılarak köy halkının birlik ve beraberliği zirvelere taşındı.


Köy halkı; Bizleri köy sakinleriyle ve köyümüz dostlarıyla , Ramazan ayı boyunca her gün  iftar sofrasında buluşturan ve bu iftar organizasyonunu düzenleyen  Cami İmam-Hatibi Abdulkadir DEĞER  Hocamıza ve Köyümüz muhtarı Özen Kantoğlu’na  teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.


Örnek Köy Muhtarı Özen Kantoğlu, Ramazan ayı boyunca  iftar sofralarının hazırlanmasında emeği geçen  kardeşlerimize teşekkür ederek şimdiden Ramazan bayramının sevincini yaşadıklarını söyledi.


Örnek Köyü Merkez Camii İmam-Hatibi Abdulkadir DEĞER hocanın, Sofraların hazırlanmasında emeği geçen ve her gün zahmet edip iftar sofralarına katılan kıymetli misafirlerimizin kazançlarının bereketli, vücutlarının sağlıklı, aramızdan ayrılan akrabalarımıza rahmet olması dileğiyle, Ramazan ayının hayırlar ve bereketler getirmesi temennisinde bulundu.

 Yüce Mevlam birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bizleri, ibadetlerini güzel bir şekilde yapan, Ramazan ayının feyiz ve bereketinden istifade edebilen kullarından eylesin, diyerek duygularını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: rize pazar örnek köyü i̇ftar da bir araya geldi
İsmet
7.04.2024 18:14:32
Tebrik ederim köy halkını. Bu tür etkinliklerin camide imece usulü yapılması gurur verici.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI