Tarih: 27.02.2018 11:48

PAZAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURDU

Facebook Twitter Linked-in

Bu yönergeye istinaden 26.02.2018’de Hatuniye Camii’nde İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in öncülüğünde İlçe Vaizi Akif Köse ve gönüllü İmam Hatipler; Seydi Bayram Seydioğlu, Yusuf Kambur, Yusuf Duman, Cabir Yazıcı, Dursun Tekin, Nehir Çörek, Cemal Taşçı, Zeki Fidan, Adem Türkücü, Hasan Ayrılmış, Veysel Yeşilbağ, Hasan Demirci, Turan Çelik, Aziz Alantepe ve Halil Çelik ile toplantı düzenlendi.

İlçe Müftüsü Düzgüney, “yönergenin içeriğinden bahsedip Pazar gençliğine milli ve manevi değerlerimizi ulaştırmada bulunmaz bir fırsat olduğunu söyledi.” Toplantıda sonunda, Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne Hatuniye Camii Uzman İmam Hatibi Halil Çelik seçildi.

Kurulan Gençlik Koordinatörlüğü ile ilgi Çelik şu bilgileri verdi. “Gençlik Koordinatörlüğümüz ilçe müftümüzün öncülüğünde ve komisyonda gönüllü görev alan hocalarımızla birlikte hedefimiz, Pazar’da ulaşılmadık çocuk/genç bırakmamaktır. Cami merkezli yapacağımız çalışmalarımızda ilk olarak okullardan yapılanmaya başlayacağız. Bu meyanda bütün kamu kuruluşlarıyla, STK’larla, esnafımızla koordineli projeler üreteceğiz. Ümit ediyorum ki Pazar’ımızda toplumun her kesiminin tasvip edeceği güzel hizmetler ortaya koyacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —