Tarih: 21.09.2020 11:32

Pazar AK Parti Gençlik Kollarında Görev Dağılımı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Teşkilat binasında düzenlenen toplantıda Ak Parti Gençlik Kolları Pazar İlçe Başkanı Abdurrahman Karahan ve yeni seçilen yürütme kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya 6.Olağan İlçe Kongresi’ni değerlendirerek başlayan Karahan “il başkan vekilimiz Himmet İstif ve Gençlik kolları Rize İl başkanımız Kadir Ali Çelik’in katıldığı çok güzel coşkulu ve yoğun katılımlı bir kongre süreci yaşadık. Genel merkezimiz ve delegelerimiz göreve bizi layık gördüler. Buradan kongremize katılan tüm Pazarlı hemşerilerimize ve partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Gayet kurumsal, AK Partiye yakışır, genel başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde kongre gerçekleştirdik.“ dedi.

“2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Yürütme kurulunu oluşturduklarını ifade eden AK Parti Gençlik kolları Pazar İlçe Başkanı Abdurrahman Karahan “Yolumuza tekrar bismillah diyerek çıktık. Teşkilatımızın daha işlevsel olması için bir kan değişimi gerekti. Yeni arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımıza hız vermek istedik. 2023 yılında yapılacak olan seçimler çok önemli. Bu seçimlerde teşkilatımız üzerine düşeni yapacaktır.” Diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Yeni yürütme kurulunun hayırlı olmasını dileyen Karahan “Allah yar ve yardımcımız olsun. Her birimimiz başlı başına bir teşkilat anlamına geliyor. Yönetimde bulunan diğer arkadaşlarımızda bu birim başkanlıkları altında yardımcı olarak görev yapacaklardır. Halkımıza daha iyi temas etmek, onların sorunlarını elimizden geldiği kadar çözebilmek amacıyla bazı komisyonlarda oluşturuyoruz. Pazar’da eğitim, sağlık, sosyal yardımlar ve iş anlamlarında olsun komisyonlarla da elimizden geldiği kadar vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışacağız.” İfade etti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —