ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Artvin BİLSEM öğrencilerinin hazırlamış oldukları 2 proje, Erzurum Bölge Yarışmalarını da başarıyla geçerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar..

EĞİTİM 26.05.2023 13:10:04 56 0
ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Hayati Akbaş

ARTVİN-TÜBİTAK tarafından planlanan ve uygulanan TÜBİTAK 2204-B 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Artvin’den başvuruda bulunan okulların hazırladığı 5 proje, Erzurum Bölge Yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Artvin Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Merve Elif Mutlu danışmanlığındaki Artvin BİLSEM öğrencileri, hazırlamış oldukları 2 proje ile Erzurum Bölge Yarışmalarını da başarıyla geçerek 'Atasözlerimizi ve Deyimlerimizi Bul Bakalım Oyunu' adlı projeleri ile birinci, 'Yaş Grupları Arasındaki Değerler İlişkisinin İncelenmesi' adlı proje ile ikinci olmuşlardır.

Bölge yarışmalarında aldıkları dereceler ile Artvin’i Türkiye finallerinde temsil edecek olan öğretmen ve öğrencilere Türkiye finallerinde başarılar dileyen Acar; “Emeği geçen yönetici, öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI