ÖĞRENCİLERDEN CEZAEVİNE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN CEZAEVİNE ZİYARET

EĞİTİM 20.12.2019 11:37:42 132 0
ÖĞRENCİLERDEN CEZAEVİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ardanuç İskender Paşa Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Adalet Alanının 10. ve 11.sınıf öğrencileri, Adalet Alan Şefi Nurgül Akbulut ve Adalet Öğretmeni Abdulsamet Çağlar ile Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

Artvin Cezaevi İdare Memuru Fatih Eraslan öğrencilerle yakından ilgilenerek tüm birimleri gezdirdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

İskender Paşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Şimşek Çelik, ziyaret konuşmasında öğrencilerinin mesleki gelişimleri için bu tip ziyaretleri çok önemsediklerini belirtti. Öğrencilerin meslekleriyle ilgili teorik bilgileri okulda aldıklarına, bu tip gezilerle de sahaya inip mesleğin pratiğini gördüklerine dikkat çekti. Ayrıca Adalet Öğretmeni Abdulsamet Çağlar, ziyaret sırasında çocukların çok heyecanlı olduklarını, bu tip ziyaretlerin onların akademik ve sosyal başarılarına katkıda bulunacağını ifade etti.

İskender Paşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Şimşek Çelik ve Adalet Bölümü Öğretmenleri bu ziyaretleri sırasında kendileriyle yakından ilgilenen, öğrencilerine yemek ikramında bulunan Cezaevi Müdürü Sayın Murat Güngör'e, kurum yetkililerine ve görevli personeline teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI