Ödülleri Memleketim Rize'ye hediye ediyorum

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından düzenlenen “6.Alkışı Hakedenler” ödülleri sahiplerini buldu

KÜLTÜR 17.07.2014 11:32:36 44 0
Ödülleri Memleketim Rize
Gece de Soma faciası ile ilgili yapmış oldukları şarkı ile pazarlı iki hemşerimiz şair ve söz yazarı Kemal Çiçek ile besteci ve yorumcu Özlem Üngör düzenlenen törende ayakta alkışlanarak hak edilen ödülü 'hak ederek' aldı.

Program, Soma’da hayatını kaybedenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, Soma Şehitleri adına hazırlanan sinevizyon gösterimi ile başladı.

IRU Başkanı Yusuf Erbaş(By SEMPATİK) yaptığı açıklamada; “Türkiye'ye hizmeti geçen değerli isimleri bir araya getirerek büyük bir sinerji oluşmasına katkıda bulunuyoruz”dedi. Erbaş konuşmasında; Ankara’da yıllar önce bir boşluk gördük. 7 yürekli arkadaşımızla birlikte IRU’yu kurduk. Bugün 1450 üyemizle İngiltere’de, Amerika’da, Avustrulya ve Türkiye’de toplam 4 kıtada radyocuların sesi olmak üzere, bir nevi benzetme itibari ile bir sivil toplum hareketi oluşturduk. Elimizden geldiğince tüm dünyaya sesimizi duyurduğumuz gibi, büyük işlerde bir araya geldik.

Radyocular eğitim gönüllüsüdür. Bizler bu bağlamda radyocuların sesini duyurmak için böyle bir projeye başvurduk
” diyerek ödül alanları kutladı.

Şair ve Söz yazarı Kemal Çiçek kaçkar53.com'a duygularını anlatırken 'Çok mutluyum.İki hemşeri olarak alkışlar altında alınan bu ödülü Memleketim Rize'ye hediye ediyorum.Yeni çalışmalarımız devam ediyor.Bize destek verenlere teşekkür ediyorum'dedi.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor