Nisan ayının son gününü gezi ile tamamladılar

Rize’de faaliyet gösteren Rize Doğa Aktivitelere Doğa Kulübü(RİDAK) tarafından hafta sonu düzenlenen Santa Harabeleri gezisine yaklaşık 35 doğasever katıldı.

YAŞAM 1.05.2023 15:16:27 166 0
Nisan ayının son gününü gezi ile tamamladılar

Rize’de faaliyet gösteren Rize Doğa Aktivitelere Doğa Kulübü(RİDAK) tarafından hafta sonu düzenlenen Santa Harabeleri gezisine yaklaşık 25 doğasever katıldı.

Hafta sonu Gümüşhane dumanlı köyü ve Santa Harabeleri tarihi mekânlarına günübirlik gezi düzenleyen RİDAK kulübü ile geziye katılanlar, Nisan ayının son gününde kar altında 3 saat yürüyüş yaparak günü değerlendirme imkanı buldular.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada; “Ridak kulübü olarak bu hafta günü Gümüşhane dumanlı köyü ve Santa harabelerine günübirlik olarak, tarihi dokusu olan 7 köyde faaliyet düzenledik. Karın yağmasıyla birlikte tarihi binalarda ayrı bir güzelliğin de oluştuğu doyumsuz manzaraları seyrederek vardığımız köyde halkla yaptığımız sohbet sonra, lise öğrencisi genç Harun kardeşimiz ile de farklı bir konuyu birlikte konuşmanın zevkini ve tadını yaşadık. Herkesin memnun olduğu bu tarihi yerlerde, Nisan ayının son gününde yağan karla meydana gelen doğa güzellikleri eşliğinde, eğlenceli bir hafta sonunu daha geride bıraktık. Haftaya yeni bir faaliyetle ve katılımcılarımızla güzel bir gezide buluşmak dilekleriyle katılımcılara teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor