Memur Sen'den aday adaylarına çağrı

Pazar Memur Sen, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçedeki en büyük STK olarak, aday adaylarının kendi fikirlerine de değer vermelerini istedi.

TEFEKKÜR 19.11.2013 14:06:06 76 0
Memur Sen



Pazar Memur Sen'den aday adaylarına çağrı


Pazar Memur Sen, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçedeki en büyük STK olarak, aday adaylarının kendi fikirlerine de değer vermelerini istedi.

Pazar Memur Sen İlçe Başkanı Cemal Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Yaklaşan yerel seçim atmosferi gündem oluşturmaya başladı. Aday adayları kendilerini tanıtma, kamuoyu oluşturma arayışı içine girdiler. Siyasi partiler ise aday adayları arasında tercih yapma aşamasında değerlendirmelerde bulunmaktadırlar. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve sendikal olarak da tek yetkili Memur Sen’dir. Memur Sen'e bağlı Pazar Memur Sen İlçe Başkanlığı da ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Yaklaşık 500 aktif üyemiz ile sivil toplum kuruluşları içinde en öndeyiz, öncüyüz. Aktif üyelerimizin yanında; eş, çocuk, ana, baba ve yakınlarıyla bu sayı yaklaşık 4 bin kişiyi geçmektedir. Temsil ettiğimiz kesim iyi derecede eğitim ve kültüre sahip üyelerimizdir. Bu nedenle Pazar Memur Sen İlçe Yönetimi olarak güzide ilçemizin geleceğine etki edecek olan, hizmet yönüyle de en kapsamlı yerel yönetime sahip Belediye başkanlığına giden yolda aday adaylarının seçiminde söyleyecek sözümüz olduğuna inanıyoruz. Hiç bir parti ve aday adayına ön yargılı değiliz. Herkese eşit mesafedeyiz. Önceliğimiz; milli, manevi, kültürel değerlerimizle en iyi hizmeti verebilecek adayı seçmede Pazar İlçemiz için yardımcı olabilmektir. Desteğimizde önceliğimiz kesinlikle hizmet olacaktır. Bizler ve tüm üyelerimiz bu ilçede ikamet etmektedir. En güzel hizmeti hak eden bu güzel ilçemizin yerel yöneticisinin seçilmesi aşamasında düşüncelerimizin, fikirlerimizin alınmasını istemek hakkımızdır. Umutlarımızı, beklentilerimizi yönetim olarak, aday adaylarından duymak, işitmek elbette ki bizleri mutlu edecektir. Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve siyasal etkinliği giderek artmaktadır. Demokratik seçimlerde adaylar için en önemli güç sivil toplum kuruluşları ile olan diyaloglarından geçmekte olduğu gerçeği unutulmamalıdır.' 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI