KUTADGU BİLİG OKU-YORUM YAZI-YORUM PROJESİ İL PANELİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve Artvin Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen Kutadgu Bilig Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi İl Paneli Artvin Fen Lisesinde gerçekleştirildi.

EĞİTİM 16.03.2024 12:03:00 370 0
KUTADGU BİLİG OKU-YORUM YAZI-YORUM PROJESİ İL PANELİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve Artvin Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen Kutadgu Bilig Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi İl Paneli Artvin Fen Lisesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen panele İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, AÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Özdemir, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Çağlayan Yılmaz, Sosyal Bilimler ve Fen Lisesi öğrencileri katılım sağladı.

Panelde gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında İl Müdürü Acar " Kitap okumak; sizlerin duygu, düşünce, hayal dünyanızı ve akademik başarınızı doğrudan etkileyen çok önemli bir alışkanlıktır. Bizler sizin başarılı olmanız için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Başarı ancak başarıyı etkileyen tüm süreçlerin ve faktörlerin iyi yönetilmesi ile elde edilebilir. Kendinize güvenin ve çok çalışın.

Dünyanın en zengin dillerinden bir olan Türkçemizin zenginliklerini öğrenmenize büyük katkı sağlayacak olan panelimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. "dedi.

İlk Türk-İslam eseri olan Kutadgu Bilig ve yazıldığı döneme ait bilgilerin paylaşıldığı, değerlendirmelerin yapıldığı panelde İl Müdürü Acar, Öğretim Üyeleri Yılmaz ve Özdemir'e sundukları katkılar için “Teşekkür Belgesi” ve plaket verdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI