CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor Teknik Direktörü Ramazan Öztürk, hafta sonu oynanacak olan 52 Orduspor karşılaşması öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişteki Play-Off müsabakalarında yaşanan ve futbola yakışmayan olaylara değinen Öztürk, bu derbiyi Karadeniz'in iki kardeş takımının buluşması ruhuyla oynayacaklarını vurguladı.

Geçmişteki Gerginlikler Geride Kaldı
Öztürk, Play-Off döneminde 52 Orduspor ile oynanan maçlardaki gergin atmosfere dikkat çekerek, bu olayların camialara yayılmasının doğru olmadığını belirtti. Geçmişte yaşanan tatsızlıkların aksine, bu kez odaklarının sadece saha içi olacağını ifade etti.

"Evet, Play-Off döneminde 52 Orduspor ile üç maçımız gergin bir atmosferde geçti. Ancak biz, burada onları misafir edeceğiz. O olaylara karşı bir tepki ya da misilleme düşüncemiz yok. Pazarspor bir değerdir, 35 yıllık geçmişiyle hep centilmenliğiyle anılmıştır. Bu maçta da öyle olacak."
Öztürk, bu açıklamayla Rize ve Ordu şehirlerinin komşuluk ve dostluk bağlarına yakışan bir misafirperverlik sergileyeceklerinin altını çizdi.
Taraftara: "Karadeniz’e Yakışır Şekilde Desteğinizi Gösterin"
Pazarspor Teknik Direktörü, taraftarlara da özel bir çağrıda bulunarak, takımın en büyük gücünün tribünler olduğunu belirtti. Centilmenlik ruhunun sadece sahada değil, tribünlerde de gösterilmesi gerektiğini vurguladı:
• Destek Vurgusu: "Bu maçta taraftarlarımızın desteğini çok önemsiyoruz. Pazarspor’a yakışır bir şekilde mücadelemizi vereceğiz."
• Tribün Çağrısı: "Taraftarımızın gücünü hissetmek istiyoruz, bu maçta herkesin tribünde olmasını bekliyoruz. Futbolun içinde kalacağız, taraftarımız desteğini göstersin."
Öztürk, 52 Orduspor'un puan olarak üstte olabileceğini ancak sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ederek, taraftarın coşkusuyla güzel bir futbol şöleni yaşatmak istediklerini söyledi.
Takım Hazır, Tek Eksik Sol Bek Burak
Takımın son durumu hakkında bilgi veren Öztürk, cezalı oyuncularının bulunmadığını, sadece Sol bek Burak'ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacağını belirtti. Deneyimli teknik adam, "İyi bir şekilde hazırlanıp sahada futbolumuzla konuşulmak istiyoruz. Taraftarımızla birlikte güzel bir müsabaka olacağına inanıyorum," sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Bu hafta sonu oynanacak olan Pazarspor - 52 Orduspor karşılaşması, Karadeniz Bölgesi'nin iki köklü kulübünü fair-play ve dostluk atmosferi içinde bir araya getirmeyi hedefliyor.