İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı açıklandı

İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı açıklandı.

SİYASET 9.02.2024 16:35:00 1524 1
İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı açıklandı

ALİ AKYILDIZ

31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimlerde Pazar ilçesinde uzun süredir beklenen İYİ Parti Belediye Başkan adayı açıklandı.

İlçe Parti bürosunda Adaylığını açıklayan Temel Yaşar, "Allah takdir eder sizlerde çalışırsanız başaramamak için hiçbir neden yok. İnsanların evlerine gideceğiz. Kapı kapı gezeceğiz. Hastane civarından başlayıp, esnaf esnaf gezeceğiz. Tüm şehir merkezinde her kesime ulaşacağız. Ulaşmadığımız yer kalmayacak. Bana bu görevi layık gören başkanıma ve teşkilatıma teşekkür ediyorum. Kendime güveniyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

İlçe Başkanı Rahmi Biber yaptığı açıklamada “ Genel merkezimiz tarafından 3 aydır aday arayışı içindeydik.10 kişiye yakın aday adayımız vardı. Kazanma şansımız yok diye bunların hiç biri adaylığı kabul etmedi. En sonunda Temel Yaşar kardeşimiz ortaya çıkarak “ben aday olacağım” dedi. Sağ olsun var olsun.2024 seçimlerinde Belediye Başkan adayımızdır. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” diye konuştu


Nebi.
9.02.2024 16:50:19
Vatana Millete Hayırlı Olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI