HOPASPOR PLAY OFF YOLUNDA BİR ENGELİ DAHA AŞTI

Artvin Hopaspor taraftar yasağı nedeniyle seyircisi oynadığı karşılaşmada konuk ettiği Mardin 1069 3-0 yenerek Play-off yolunda bir engeli daha aştı.

SPOR 21.02.2024 10:21:00 380 0
HOPASPOR PLAY OFF YOLUNDA BİR ENGELİ DAHA AŞTI

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor taraftar yasağı nedeniyle seyircisi oynadığı karşılaşmada konuk ettiği Mardin 1069 3-0 yenerek Play-off yolunda bir engeli daha aştı.

Hopa İlçe stadında hafif yağmurlu bir havada seyircisiz oynanan karşılaşmayı Özer Özden, Batuhan Topçu ve S. Göksu hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Hoca Cafer Aydının öğrencileri karşılaşmanın ilk dakikalarından başlayarak konuk ekip Mardin 1969 kalesine yüklenmeye başladı ve karşılaşmanın 25.nci dakikasında Ömercan Öndaş’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gol sonrası rahatlayan Hopa sporun oyun kurmada gösterdiği performans şeref tribününde bulunan az sayıda protokol ve yöneticiler tarafından alkış aldı

Hopaspor karşılaşmanın 35.nci dakikasında Onur Civelek takımını 2-0 lık skora taşıyan golü bulması ardından, ilk devrede kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Hopaspor soyunma odasında 2-0 önde gitti.

İkinci devreye konuk ekip Hopaspor kalesine yüklenmeye çalışsa da defansın yerinde müdaneleri ile bu ataklarda fazla bir varlık gösteremedi. Karşılaşmanın 79.uncu dakikasında bu defa da Batuhan Kurt takımını 3-0 öne geçiren golü attı ve karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımın da karşılıklı ataklarından başka gol sesi çıkmayınca Hopaspor 3 puanı 3 golle almasını bildi.

Play off yolunda galibiyet serisine devam eden A. Hopaspor bu sonuçla puanını 26 ya çıkartarak grubunda 8.nci sıraya yükseldi.

Artvin Hopaspor önümüzdeki hafta deplasmanda 6 puanlık bir maça çıkıyor. Deplasmanda 32 puana sahip 4uncu sırada yer alan Ayvalık gücü Belediyespor deplasmanına gidecek.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI