HOPA’DA GÖZYAŞI VE ACI VARDI

Hopa’nın sevilen simalarından ve 40 yıllık meslek yaşamı ile Otobüsçülük sektörünün usta kaptanlarından Recai Topaloğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

TEFEKKÜR 11.03.2024 13:41:00 673 0
HOPA’DA GÖZYAŞI VE ACI VARDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’nın sevilen simalarından ve 40 yıllık meslek yaşamı ile Otobüsçülük sektörünün usta kaptanlarından Recai Topaloğlu (68) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hafta sonu olması nedeniyle evinin bahçesinde yaz hazırlığı yaparken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Efsane kaptan Recai Topaloğlu’nun Hopa Merkez Camiinde ki cenaze törenine Artvin-Rize-Trabzon ve Samsundan çok sayıda firma sahibi ve çalışanı ile sektörde otobüs kaptanları katıldılar.

Hopalıların yakından tanıdığı bir isim olan Recai Topaloğlu’nu dostları, yakınları ve sektör çalışanları ile Hopalılarda son yolculuğunda onu yalnız bırakmadılar. Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve siyasi partilerin İlçe Başkanları ve Belediye bakan adayları da cenaze törenine katılarak kederli ailesine başsağlığı dilediler.

Recai Topaloğlu’nun cenazesi öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Hendek Köyünde aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Recai Topaloğlu evli ve 3 çocuk babasıydı.


Anahtar Kelimeler: hopa’da gözyaşi ve aci vardi
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI