HEYECANLI BEKLEYİŞ..

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr Reşat Kasap'ın ismi açıklanmış dikkatler Rize ilçeleri ve Belde Belediye Başkan adaylarının kimler olacağına çevrilmişti.

SİYASET 23.12.2013 15:43:43 141 3
 HEYECANLI BEKLEYİŞ..






Ak Parti İl Teşkilatı bu hafta içerisinde Rize İlçe ve Belde Başkan adaylarını açıklamayı planlıyor.En Geç bu hafta sonu Gümrük Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın katılımıyla bir program çercevesinde adaylarını açıklamaya hazırlanıyor.

Adaylar En geç C.Tesi Günü Açıklanabilir.

Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle Bakan Hayati Yazıcı Başbakan'ın Karadeniz programında yanında yer aldı.Rize İl Teşkilatı ilçe ve Belde adaylarını muhtemelen C.Tesi günü Bakan Hayati Yazıcı, Hasan Karal ve Nusret Bayraktarın katılacağı bir program doğrultusuda Rize Kamuoyuna tanıtılacak. 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa OKUR
24.12.2013 09:46:30
açıklanacak adayların öncelikle ülkemize, ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. bu süreçte herkesin daha sağduyulu davranmasını temenni ediyorum. her şeyin hayırlısını Allah nasip eylesin. kula kul değil yaratana kul habibine ümmet olmayı nasip eylesin. Allah için birbirimizi sevmeyi nasip eylesin.

Çayelili.
24.12.2013 14:40:50
akp'ye yakışacak çayelini en iyi temsil edecek dort dortluk donanımlı cesur yürekli ufku geniş muhammet sarının dışında kim olursa yanlış olur. son pışmanlık çare vermez eyvah demeden birdaha düşünelim.

Rıza ÇAKUR
25.12.2013 10:59:15
çayeli'nin adayı bellidir. fazla söze gerek yok.aday doktor. hayırlı olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI