Havalimanı'nda Tulum eşliğinde karşılandılar

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan 44 turizm acentesi temsilcisi ve beraberindeki sosyal medya fenomenleri Rize Artvin Havalimanında tulum eşliğinde karşılandı.

YÖREDEN HABER 29.04.2024 13:37:00 403 0
Havalimanı

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

27 Nisan -1 Mayıs tarihlerinde ilimizde düzenlenecek olan “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi”ne katılmak üzere Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan 44 turizm acentesi temsilcisi ve beraberindeki sosyal medya fenomenleri Rize Artvin Havalimanında tulum eşliğinde karşılandı. 

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, TGA, THY, DOKA ve Rize’deki turizm sektörünün katkılarıyla hazırlanan Ortadoğu Kültür ve Turizm zirvesi kapsamında ilimize gelen misafirler  ilk olarak Ayder yaylasını ziyaret etti. 

Ayder yaylasını ilk defa gören acenta temsilcileri muhteşem doğasıyla buraya hayran kalırken  daha önce gelen acente temsilcileri ise özellikle ulaşım konusunda sağladığı rahatlık dolayısıyla Rize Artvin Havalimanının yapılmış olmasında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 


 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI