HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI ARHAVİ’DE YAPILDI

Arhavi’de düzenlenen Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde ilçeyi temsil eden Arhavi Belediyesi Halk Oyunları ekipleri il birincisi olarak bölge finallerine gitmeye hak kazandı.

SPOR 9.04.2024 11:02:00 246 0
HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI ARHAVİ’DE YAPILDI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi’de düzenlenen Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde ilçeyi temsil eden Arhavi Belediyesi Halk Oyunları ekipleri il birincisi olarak bölge finallerine gitmeye hak kazandı.

Arhavi kapalı spor salonunda düzenlenen organizasyona Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Başkan Yardımcıları Ahmet Hatinoğlu ve Nail Köseoğlu, belediye meclis üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara ve vatandaşlar katıldı.

Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarında yarışan ekiplerin gösterileri katılımcılar ve protokol üyeleri tarafından ilgiyle takip edildi.

Yarışma sonunda derece alan ekiplere ödülleri Belediye Başkanı Turgay Ataselim, halkoyunları eski il temsilcisi Nurettin Albayrak ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara tarafından takdim edildi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI