GÜMÜŞKAYA İLE YOLA DEVAM DEDİ

Artvin Hopaspor yönetimi, yeni sezonda Sportif Direktör Orhan Gümüşkaya ile yeniden anlaştı.

RÖPORTAJ 3.07.2023 14:16:06 188 0
GÜMÜŞKAYA İLE YOLA DEVAM DEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-TFF 3 Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Artvin Hopaspor yönetimi kolları sıvadı. Yönetim yeni dönem için Sportif Teknik Direktör olarak Orhan Gümüşkaya ile yeniden anlaştı.

Son yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan görev dağılımında transfer komitesinde yer alan Osman Akkaya ve Yücel Ustabaş ile bir araya gelen Gümüşkaya tüm konularda anlaşarak imzayı attı.

Kulüp binasında atılan imza ardından kısa bir değerlendirme yapan Gümüşkaya, yeniden takımı ile devam etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek

İmzaları attıktan sonra Gümüşkaya, Artvin Gazeteleri Muhabirine yeniden Artvin Hopaspor ekibi ile çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gümüşkaya, “Bu sezon da güzel bir takım kurup yolumuza devam edeceğiz. Son iki yıldır takımımızla üst lige çıkmak için yoğun çaba harcadık. Şansızlıklar yakamızı bırakmadı. Bu sezon yenilenen yönetim ve takımla iş birliği içerisinde çalışacak ve mütevazı bir takım kuracağız. Bize güvenen başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI