Gençler Dünya Şampiyonasına katılıyorlar

Finlandiya’nın Tampere şehrinde düzenlenecek olan Gençler Dünya Güreş Şampiyonası 01-06 Ağustos 2017 tarihlerinde başlıyor.

SPOR 31.07.2017 14:21:12 333 0
Gençler Dünya Şampiyonasına katılıyorlar

Finlandiya’nın Tampere şehrinde, 1 Ağustos Salı günü başlayacak olan şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek olan 24 güreşçinin ikisi ÇAYKUR spor Güreş sporcularından oluşuyor.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Çaykurspor Grekoromen Güreş Kulübü YK Başkanı İmdat Sütlüoğlu’nun destek ve katkılarıyla yıllar sonra ard arda üç yıldır Türkiye Güreş Federasyonu Süper ligine çıkmayı başarmıştı. Çaykurspor Grekoromen güreş takımı 14 takımdan oluşan 2017 sezonu müsabakalarında süper ligi Türkiye üçüncü şampiyonu olarak bitirmeyi başaran takım olmuştu.

Türk sporunun her zaman yüz akı olmuş olan Türk güreşi, Gençler Dünya Güreş Şampiyonasında Grekoromen ve Serbest stil yarışmalarında, Çaykurspor’dan 60 kiloda Veysel Sarıkurt ve 84 kiloda Salih Aydın isimli ÇAYKUR sporlu milli güreşçiler, ay-yıldızlı mayoyla Türkiye’ye madalya kazandırmak için yarışacaklar

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Anahtar Kelimeler:

Ardeşen’e Hayırlı olsun

Çayelispor’da Transfer Hareketliliği Başladı

RİZE ÇAYELİ SEFALI KÖYÜ’NDEN NUMAN OKUMUŞ

Çayelispor Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

26. Hopa Plaj Voleybolu’nda Şampiyonlar Belli oluyor

Dünya Şampiyonu Sporculardan Vali Baydaş’a Anlamlı Ziyaret