Gazeteci Kavalcı'dan kurs.

Yazılı Basın Muhabirleri adaylarına kurs.

YÖREDEN HABER 26.06.2013 15:09:09 50 0
Gazeteci Kavalcı





Haber: A.Kerim Öksüz

 Of Gazeteciler Cemiyeti, Of İşkur ve Of Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kurs açıldı. İstihdam Garantili Yazılı Basın Muhabirliği Kursu Eğitimini Rizeli Gazeteci- Yazar Bayram Ali Kavalcı verdi. Bir seanslık eğitime katılan kursiyerlere, 25 yıllık gazetecilik mesleğinde yaşanan dünün ve bugünün medyası arasındaki gelişmeleri, basın etiği kuralları ve sosyal medyanın etkinliği ile ilgili bilgileri aktardı.

           
Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Ömer Lütfi Saral, Of Halk Eğitim merkezi Müdürü Ahmet Dunay'ın'da katıldığı, Yazılı Basın Muhabir Kursu, yeterlilik ve modüller programı kapsamında, Basın İlan Kurumu Trabzon İl Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Medya iletişim Eğitmeni Yasemin Aydın, Trabzonlu Yerel Gazeteci-Yazar Halil Bayram, Bilgisayar ve Internet İletişim Uzmanı Kerem Albayrak yazılı basın muhabiri programına katılarak kursiyerlerle mesleki bilgilerini ve basın mevzuatı ile ilgili konuları aktardılar.


Eğitimin sonunda Kursiyerlerin sorularını da cevaplayan Gazeteci Yazar Bayram Ali Kavalcı; “Basın mensubu adayları ile bir arada bulunmanın kendisi için çok önemlidir. Bütün kursiyerlere seçmiş oldukları mesleklerinde mutlaka kariyer yapmalarını, gelenek ve göreneklerini, kültürlerini yaşatma noktasında çalışmalarını ve topluma örnek olmalarını, en az bir yabancı lisans öğrenmelerini” ifade ederek daha sonra ise kendileriyle kısada olsa bir arda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca kursu düzenleyen ilgililere ve kursiyerlere başarı dilekleriyle teşekkürlerini etti.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI