Foto-cip safarisi düzenlendi.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında foto-cip safarisi düzenlendi.

YÖREDEN HABER 25.10.2023 12:48:21 148 0
Foto-cip safarisi düzenlendi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında foto-cip safarisi düzenlendi.

Artvin Ormanspor Kulübünün orman parkları ve ekoturizm rotalarının bilinirliğini artırmak amacıyla “İnsan, Doğa ve Spor” temasıyla bu yıl üçüncüsünü, Off-Road Spor Kulüpleriyle birlikte düzenlediği ve içerisinde 103 kilometrelik Sahara – Papart Ekoturizm rotasının da bulunduğu, foto-cip safarisi ile bölgenin eşsiz ve muhteşem doğası görüntülendi.

Artvin ve çevre illerinden yaklaşık 30 Off-Road aracı ile 150 kişi, Ardahan Üniversitesinden 38 öğrenci, yerel ve ulusal basının temsilcileri ile Artvin'de yaşayan binlerce takipçisi olan fenomenlerin de katıldığı foto-cip safaride, kentin coğrafi güzellikleri fotoğraflandı. Sonbaharın gelmesiyle birlikte yeşilin tonlarının yerini renk cümbüşüne bıraktığı kentte, Orman Bölge Müdürlüğünün turizme kazandırdığı noktalar, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor.

İki gün süren safari etkinliğinde çadırlarda konaklamanın gerçekleştiği, Papart vadisinde katılımcılarla bir araya gelen Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Katılımcılarda organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI