Tarih: 06.11.2019 13:25

FİDAN DİKİM TÖRENİ İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Hayati Akbaş

ARDANUÇ-Ardanuç Hayvan Pazarında 11.11.2019 tarihinde, saat 11.11'de yapılacak olan fidan dikim töreni ile ilgili koordinasyon toplantısı, Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Ömer Özbay başkanlığında ilgili kurum amirlerinin katılımıyla yapıldı.

Ardanuç Orman İşletme Müdürü Ethem Kara toplantıda; “Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarını ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak amacıyla dikim yapılmasını belirtti. Bu proje öğrencilerden, askeri birliklere, emniyete, kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, esnafından işçisine toplumun bütün kesiminin katkılarıyla 11 Kasım 2019 günü saat 11:11' de 81 ilimizde aynı anda 11 milyon adet fidanın toprakla buluşturulmasının sağlanacağını söyledi. Ardanuç ilçesinde 1.700 adet fidanın toprakla buluşacağını” da dile getirdi.

Kaymakam Özbay, yapılacak etkinlikte bin 700 adet fidanın ilçemizde daha önceden tespit edilen yerlerde belirlenen gün ve saatte toprakta buluşturulması sürecinin sağlıklı işlemesi adına, tüm kurumların üzerine düşeni yapmasını, etkinliğin sorunsuz geçmesi için yapılması gerekenlerin talimatını verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —