Eğitim Camiasının büyük kaybı

Rize’nin Pazar İlçesinden Emekli Öğretmen Metin Uygur, bugün sabah saatlerinde evinde geçirdiği Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TEFEKKÜR 17.05.2021 13:15:38 1729 0
Eğitim Camiasının büyük kaybı

Rize’nin Pazar İlçesinden Emekli Öğretmen Metin Uygur, bugün sabah saatlerinde evinde geçirdiği Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan, Pazar İlçesi Yukarı Soğuksu Mahallesinden Merhum Mahmut oğlu 1953 doğumlu Metin Uygur, sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan Metin Uygur’a burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ersan, Çetin ve Sevgi’nin kardeşleri olan Metin Uygur’un cenazesi, hastane işlemlerinden sonra 18.05.2021 Salı (bugün) saat 14.00 de  Pazar İlçesinde kılınacaknamazdan sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Metin Uygur’a kaçkar53.com ailesi olarak rahmet diliyoruz.Yakınlarına,eğitim camiasına ve sevenlerinin başı sağolsun.

Anahtar Kelimeler:

Rize Pazar İlçe Müftülüğü, "Vakti Gelmedi mi?" Eseriyle Din Görevlilerini Bir Araya Getirdi

Yılmaz Tuhan 87 Yaşında Hayatını Kaybetti

Pazar’da Umre Yolcularına Eğitim Semineri Düzenlendi

Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden “10 Soru 10 Cevap” Konferansı

Rize’de Kızına Adanmış Bir Hayattan Hafızlığa Uzanan Başarı Öyküsü