DOKAP’TAN BÖLGEMİZE ÇOK ÖNEMLİ DESTEKLER GELDİ.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin ve Hemşin İlçelerinde yapılacak olan yatırım Projeleri için imza törenlerine katıldı.

YÖREDEN HABER 4.06.2022 10:47:50 58 0
DOKAP’TAN BÖLGEMİZE ÇOK ÖNEMLİ DESTEKLER GELDİ.

PAZAR-Eski Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in göreve gelmesiyle daha da aktif çalışmalara yer veren DOKAP, Rize il ve ilçelerindeki Projelere de tam destek veriyor. Bir süre önce Pazar ilçesine yaptığı desteğin ardından, bu kez Çamlıhemşin ve Hemşin İlçelerinde de yeni destek Projeleri karşılıklı imza altına alındı.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin ve Hemşin İlçelerinde yapılacak olan yatırım Projeleri için imza törenlerine katıldı.

Gültekin, Sosyal Medyada yaptığı açılamalarda şu ifadelere yer verdi.

ÇAMLIHEMŞİN GALLER DÜZÜ PROJESİ

“Programlarımız kapsamında bugün DOKAP İdaremiz tarafından desteklediğimiz Çamlıhemşin Belediye Başkanlığımız ile yürütülen ''Kaçkar Dağları Galler Düzü Günübirlik Alan ve Çadırlı Kamp Alanı Projesi” projemizin protokol imza törenini gerçekleştirdik. Çamlıhemşin Belediye Başkanımız kıymetli abim Osman HAŞİMOĞLU ile birlikte protokollerimizi imzalandık. Programımız kapsamında bizlere eşlik eden Ak Parti İlçe Başkanım değerli Ömer ALTUN, İl Genel Meclis üyemiz Ali KUYUMCU ve DOKA Rize Koordinatörüm Fatih Özdemir’e teşekkür ederim. Projelerimizin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”

HEMŞİN GÖLET PROJESİ

“DOKAP İdaremiz olarak desteklediğimiz 2022 yılı Yatırım Programlarımız kapsamında, Hemşin Belediyemiz işbirliğiyle hayata geçirilecek olan ''Hemşin Gölet Kenarı Turizm Altyapısı Geliştirme“ projemizin protokol törenini Belediye Başkanımız kıymetli dostum Halim Kazım BEKAR ile gerçekleştirdik. Programımız kapsamında imza töreninde bizleri onurlandıran Rize Ak Parti İl Başkanımız değerli İshak ALİM, teşkilat mensuplarıma, meclis üyelerine teşekkür ederim. Projemizin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim.”

BELEDİYE BAŞKANLARI VE İLÇE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve ilçe başkanlarının da teşekkür ettiği sosyal medya paylaşımı yöre halkı için de sevinçlere neden oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI