Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Tacettin Uzun, “Bir dönem için destek istedi”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Tacettin Uzun, “Bir dönem için destek istedi”

YAŞAM 16.03.2024 11:48:00 595 0
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Tacettin Uzun, “Bir dönem için destek istedi”

Pazar İlçesinin en büyük mahallelerinden bir olan Cumhuriyet Mahallesine Muhtar adayı olan Tacettin Uzun, “seçmenlerine seslenerek ekibimle birlikte sizlerden 5 yıllık destek bekliyorum” dedi.

Doğma büyüm Cumhuriyet Mahallesindenim. Sorunlarımızı biliyorum. Eksiklikleri tamamlamak için aday olduğunu söyleyen Muhtar adayı Tacettin Uzun, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Önceliğimiz alt yapı sorunudur. Bunu diyaloglarımla kökünden çözeceğim. Şu ana kadar sadece Zafer Mahallesinin hattının döşendiği DOĞAL Gaz’ı mahallemize getirmek için çalışacağım. Zaten Doğal Gaz’ın ana istasyonu bile bizim mahallede. Ayrıca 2 adet de Çay Fabrikası yine bizim mahallede, şunu belirtmek isterim ki, biz zaten DOĞAL GAZI hak eden bir mahalleyiz. Mahallemizde su sıkıntısı var. Mevcut depoya su aktarımı yapılarak ihtiyacımız gideriliyor. Bu yüzden de sık sık sularımız kesiliyor. Bu yüzden de mahalle halkımız oldukça şikâyetçi, bu sıkıntıyı da Belediye Başkanımız ile görüşüp kökünde halledeceğim. Yollarımızın bazı kısımları bozuk, ışıklandırmalar yeterli değil, Bu sorunların çözülmesi içinde zaten çalışma yapıyordum, inşallah muhtar olursam daha da yetkili olup sorunu çözeceğim.”

5 YILLIĞINA GÖREV İSTİYORUM

Tacettin Uzun, “sizlerden uzun süre değil, sadece bir dönem yetki istiyorum. Amacım bizim yaptıklarımızın ardından daha sonra yerimize yeni gelecek olanlarda mahallelerine hizmet için çalışsınlar. Hep birlikte olduğumuzda çözülmeyecek sorun yoktur. Beni tanıyorsunuz. Yapıp yapamayacağımı da biliyorsunuz o yüzden değerli mahalle halkımın desteğine talibim” diye konuştu.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI