CHP Pazar Belediye Başkan adayı Çakır’a Karayalçın DOPİNGİ

CHP Pazar Belediye Başkan adayı Çakır’a Karayalçın DOPİNGİ

SİYASET 24.03.2024 10:25:00 694 0
CHP Pazar Belediye Başkan adayı Çakır’a Karayalçın DOPİNGİ

ALİ AKYILDIZ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimler için tüm ülkede olduğu gibi Pazar ilçesinde de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

CHP Pazar Belediye Başkanı Adayı Neşet Çakır’a destek için Pazar’a gelen Karayalçın, yaptığı konuşmayla partilileri coşturdu.

Parti Seçim bürosunda ilk konuşmayı Başkan Adayı Çakır yaptı, CHP Pazar Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır yaptığı konuşmayla Karayalçın’a, milletvekili Ocaklı ’ya, İl Başkanı Deniz’e ve partililere katımlarından dolayı hepsine teşekkür etti.

Karayalçın, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığı döneminde KENT-KOOP kurarak Ankara’da yaptığı çalışmalarla ülke içi ve yurt dışında birçok ödül aldığı Kentsel dönüşüm hakkında bilgiler verdi.

Pazar’ın çarpık yapılanmasının mutlaka düzeltilmesi gerektiğini, tünel den bu yana böyle yapıların çokça yöreyi bozduğunu dile getirdi.

Pazar ilçesinde dere yataklarına yapılan binalar için “kazık” gibi binalar ilçenin bağrına” bıçak” gibi saplanması kötü bir görüntülere sebep olduğunu söyledi.

Karayalçın, Başkan ilçeyi kendi keyfine göre değil, sizin istekleriniz doğrultusunda yönetmelidir. Siz denetleyici görev üstlenerek başkanı her konuda uyaracaksınız çünkü bu ilçede siz yaşayacaksınız dedi.

Karayalçın, Başkan adayı Çakır’a kazandığı takdirde kendisine danışmanlık yapacağın ve yakından takip ederek sorunların çözümünde yardımcı olacağını da söyledi.

Ardından CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, mikrofonu eline alarak “ey yarabbi çok şükür gene geldum Pazar’a” şarkısını tüm salondaki partililerin eşliğinde söyledi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI